Mobiel voor senioren Modern, hip en hanteerbaar!

KPN ouderen smartphone [tip]

KPN heeft speciaal een eerste smartphone voor ouderen ontwikkeld. Een prima toestel met alle voordelen van een smartphone, maar wel overzichtelijk en zeer gemakkelijk in gebruik. Feitelijk kan je dit toestel na het uitpakken direct gebruiken.

Specificaties
De Smart 200 beschikt over een groot 4,3 inch TFT touchscreen en een 5 Megapixel camera. Verder kent het toestel Bluetooth 2.1, GPS, Wifi , MP3/ MP4 speler, FM radio en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. De 8GB microSD-geheugenkaart is uit te breiden tot maar liefst 32GB. De KPN Smart 200 draait op Android 2.3.6 als OS en een snelle 800 Mhz processor. De smartphone is 101x45x17 mm (lxbxd) en het weegt 150 gram (inclusief batterij).

Apps
Het toestel is voorzien van een vast aantal apps die KPN erop heeft laten zetten. Deze zijn dus niet uit te breiden. Hierbij valt te denken aan de app van Nu.nl, Buienradar.nl, marktplaats. De bekendste apps dus. En dus gemak, geen gezoek of gerommel, maar direct aan de slag met de bekendste apps!

Kosten
Het toestel kost los 207 euro (incl BTW!). Maar het toestel is ook gratis te verkrijgen bij een KPN Personal Sim Bel-SMS 200 abonnement. Ga naar KPN.